fbpx

Samaistutko heihin?

Tunnistatko itsesi näistä tarinoista?

Elina lähestyi meitä vasta valmistuttuaan. Hänelle tärkeintä oli lääkärinä kehittyminen, toissijaisena palkkaus ja seniorituki. Häntä kiinnosti erikoistua yleislääketieteeseen. Käytyään keskustelun vastuulääkärimme kanssa, hän päätyi lääkärinä kehittymisen kannalta parhaimpaan vaihtoehtoon: pieneen 4 lääkärin savolaiskylään tekemään yle-jaksoa 8400 euron kuukausipalkalla, minkä jälkeen hän siirtyi jatkamaan erikoistumista pääkaupunkiseudulle.

Tom oli erityisen kiinnostunut protetiikasta, mutta hänellä ei ollut kiire EHL:läksi, ja halusi ensin saada haltuun vielä epävarmalta tuntuvan hammaslääkärin työn sekä matkustaa opiskeluvuosienkin edestä! Hän teki kolmen vuoden aikana 4 muutaman kuukauden pituista työpätkää, etsi omaa hammaslääkärin käsialaansa sekä matkusti työrupeamien välissä 6 eri maahan perheensä kanssa. Hän huomasi kansanterveyden kiinnostavan urana, ja päätti hakea terveydenhuollon jatkokoulutusohjelmaan.

Anna oli jo opiskeluaikoina päättänyt erikoistua gynekologiksi. Hän oli ostanut juuri ensiasuntonsa ja erikoistuvan palkka tiedossaan päätti tehdä meillä ensin 6 kuukauden tk-jakson, josta hän tienasi n. 60 000 euroa auttamaan säästämisen aloittamisessa.

Täytä alla oleva lomake, niin kirjoitetaan sinun tarinasi.

Terveisin,
Medistaffin tiimi
040 322 9503
info@medistaff.fi
www.medistaff.fi

Jätä hakemus tästä!