fbpx

Töitä yleis- ja hammaslääkäreille

Lääkäri! Päätä sinä, me huolehdimme.

Rekrytoimme yleis- ja hammaslääkäreitä joustaviin työsuhteisiin kilpailukykyisin ehdoin ympäri Suomea. Sinä saat päättää missä ja milloin teet töitä, me huolehdimme ja järjestämme tarpeesi mukaisen työsuhteen.

Nappaa äkkilähtö, vaikka Suomen ympäri Medistaffin työmahdollisuuksien parissa. Joustavat ja reilut työsuhteemme mahdollistavat myös virkistävän vapaa-ajan vieton valitsemassasi kohteessa.

Oli sitten työsuhteesi pitkä- tai lyhytaikainen, tarjoamme sinulle majoitusedun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia asumisjärjestelyistä. Pääset siis matalalla kynnyksellä virkistäytymään uusiin maisemiin ja samalla ansaitset tärkeästä työpanoksestasi itsellesi huomattavan palkkion.

Kiireellisimmissä työmahdollisuuksissa palkkaus on aina korkeampi ja työsuhteidemme monista eduista toimii mm. Niiden lyhytaikaisuus. Eli käytännössä voit napata itsellesi esimerkiksi parin kuukauden pätkiä eri puolelta Suomea Medistaffin piikkiin.

Kesän ja syksyn työpaikat varataankin jo nyt, joten kannattaa toimia nopeasti.
Jätä avoin hakemus täällä tai ota yhteyttä, niin kartoitetaan sinun toiveidesi mukaiset työmahdollisuudet.

Haluaisitko saada ensimmäisten joukossa tiedon uusista työmahdollisuuksista, kampanjoista ja muista ajankohtaisista Medistaffin uutisista? Kauttamme avautuu jatkuvasti eripituisia kilpailukykyisiä työsuhteita. Uutiskirjeen tilaajana pääset nappaamaan juuri sinulle sopivat työpaikat heti, kun ne aukeavat.

Miksi valita Medistaff?

👉Vaivaton rekryprosessi
👉Erittäin kilpailukykyinen palkkaus
👉Joustavat työsuhteet
👉Majoitusetu
👉Osaavan tiimin tuki
👉Koulutus ja perehdytys työtehtäviin
❤️Lahjoitamme 1000 euroa jokaisesta syyskuuhun mennessä kauttamme työllistyneestä lääkäristä Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

Parhain terveisin,
Medistaffin tiimi,

http://www.medistaff.fi
info@medistaff.fi
040 322 9503

Jätä hakemus

9 + 4 =

Katso muut avoimet paikkamme

Yleislääkäri Porvooseen

Yleislääkäri Porvooseen

Etsimme yleislääkäriä TK-työhön Porvooseen. Sinä päätät, me huolehdimme, eli työsuhteen voit aloittaa heti ja työtä voi tehdä joustavasti aina tarpeesi mukaisesti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja tueksesi Medistaffin osaavan tiimin, joka auttaa sinua...

Yleislääkäri koronarokotuspisteelle

Yleislääkäri koronarokotuspisteelle

Hei yleislääkäri! Apuasi tarvitaan koronarokotuspisteillä. Etsimme yleislääkäreitä erinäisiin työtehtäviin ympäri Suomea, mutta erityisesti apuasi tarvitaan Vantaalla sijaitseviin koronarokotuspisteisiin, jossa pääset työskentelemään konsultoitavana lääkärinä. Tässä...

Hammaslääkäri Pirkkalaan ja Vesilahteen

Hammaslääkäri Pirkkalaan ja Vesilahteen

Meillä on sinulle uusia loistavia työmahdollisuuksia Pirkkalassa ja Vesilahdessa. Näissä kohteissa voit aloittaa heti tai joustavasti toivomanasi ajankohtana. Työsuhteen keston voimme määrittää yhdessä.Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja tueksesi...