fbpx

Töitä yleis- ja hammaslääkäreille

Lääkäri! Päätä sinä, me huolehdimme.

Rekrytoimme yleis- ja hammaslääkäreitä joustaviin työsuhteisiin kilpailukykyisin ehdoin ympäri Suomea. Sinä saat päättää missä ja milloin teet töitä, me huolehdimme ja järjestämme tarpeesi mukaisen työsuhteen.

Nappaa äkkilähtö, vaikka Suomen ympäri Medistaffin työmahdollisuuksien parissa. Joustavat ja reilut työsuhteemme mahdollistavat myös virkistävän vapaa-ajan vieton valitsemassasi kohteessa.

Oli sitten työsuhteesi pitkä- tai lyhytaikainen, tarjoamme sinulle majoitusedun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia asumisjärjestelyistä. Pääset siis matalalla kynnyksellä virkistäytymään uusiin maisemiin ja samalla ansaitset tärkeästä työpanoksestasi itsellesi huomattavan palkkion.

Kiireellisimmissä työmahdollisuuksissa palkkaus on aina korkeampi ja työsuhteidemme monista eduista toimii mm. Niiden lyhytaikaisuus. Eli käytännössä voit napata itsellesi esimerkiksi parin kuukauden pätkiä eri puolelta Suomea Medistaffin piikkiin.

Kesän ja syksyn työpaikat varataankin jo nyt, joten kannattaa toimia nopeasti.
Jätä avoin hakemus täällä tai ota yhteyttä, niin kartoitetaan sinun toiveidesi mukaiset työmahdollisuudet.

Haluaisitko saada ensimmäisten joukossa tiedon uusista työmahdollisuuksista, kampanjoista ja muista ajankohtaisista Medistaffin uutisista? Kauttamme avautuu jatkuvasti eripituisia kilpailukykyisiä työsuhteita. Uutiskirjeen tilaajana pääset nappaamaan juuri sinulle sopivat työpaikat heti, kun ne aukeavat.

Miksi valita Medistaff?

👉Vaivaton rekryprosessi
👉Erittäin kilpailukykyinen palkkaus
👉Joustavat työsuhteet
👉Majoitusetu
👉Osaavan tiimin tuki
👉Koulutus ja perehdytys työtehtäviin
❤️Lahjoitamme 1000 euroa jokaisesta syyskuuhun mennessä kauttamme työllistyneestä lääkäristä Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

Parhain terveisin,
Medistaffin tiimi,

http://www.medistaff.fi
info@medistaff.fi
040 322 9503

Jätä hakemus

12 + 1 =

Katso muut avoimet paikkamme

Samaistutko heihin?

Samaistutko heihin?

Tunnistatko itsesi näistä tarinoista? Elisa lähestyi meitä vasta valmistuttuaan. Hänelle tärkeintä oli lääkärinä kehittyminen, toissijaisena palkkaus ja seniorituki. Häntä kiinnosti erikoistua yleislääketieteeseen. Käytyään keskustelun vastuulääkärimme kanssa, hän...

Päivitimme työsuhde-etumme

Päivitimme työsuhde-etumme

Uutisia työsuhde-etujen puolelta! Meidän kautta työllistyneet lääkärit saavat nyt seuraavat työsuhde-edut: Majoitusetu: Mahdollistaa työn tekemisen missä päin Suomea tahansa. Nukkumisergonomian ammattilaisen konsultaatio: paremmin nukutut yöt - mukavammat...

Katso tästä Hammas- ja yleislääkäreiden kevään top 3 paikat!

Katso tästä Hammas- ja yleislääkäreiden kevään top 3 paikat!

Katso tästä Hammas- ja yleislääkäreiden kevään top 3 paikat! Yleislääkäreille: Mäntyharju – monipuolinen ja aidosti merkityksellinen terveyskeskustyö:Mäntyharjulla voit keskittyä tekemään lääkärinä lääkärin työtä. Täällä potilaskontaktit ovat keskiössä. Hyvä...