fbpx

Töitä yleis- ja hammaslääkäreille

Lääkäri! Päätä sinä, me huolehdimme.

Rekrytoimme yleis- ja hammaslääkäreitä joustaviin työsuhteisiin kilpailukykyisin ehdoin ympäri Suomea. Sinä saat päättää missä ja milloin teet töitä, me huolehdimme ja järjestämme tarpeesi mukaisen työsuhteen.

Nappaa äkkilähtö, vaikka Suomen ympäri Medistaffin työmahdollisuuksien parissa. Joustavat ja reilut työsuhteemme mahdollistavat myös virkistävän vapaa-ajan vieton valitsemassasi kohteessa.

Oli sitten työsuhteesi pitkä- tai lyhytaikainen, tarjoamme sinulle majoitusedun, jonka ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia asumisjärjestelyistä. Pääset siis matalalla kynnyksellä virkistäytymään uusiin maisemiin ja samalla ansaitset tärkeästä työpanoksestasi itsellesi huomattavan palkkion.

Kiireellisimmissä työmahdollisuuksissa palkkaus on aina korkeampi ja työsuhteidemme monista eduista toimii mm. Niiden lyhytaikaisuus. Eli käytännössä voit napata itsellesi esimerkiksi parin kuukauden pätkiä eri puolelta Suomea Medistaffin piikkiin.

Kesän ja syksyn työpaikat varataankin jo nyt, joten kannattaa toimia nopeasti.
Jätä avoin hakemus täällä tai ota yhteyttä, niin kartoitetaan sinun toiveidesi mukaiset työmahdollisuudet.

Haluaisitko saada ensimmäisten joukossa tiedon uusista työmahdollisuuksista, kampanjoista ja muista ajankohtaisista Medistaffin uutisista? Kauttamme avautuu jatkuvasti eripituisia kilpailukykyisiä työsuhteita. Uutiskirjeen tilaajana pääset nappaamaan juuri sinulle sopivat työpaikat heti, kun ne aukeavat.

Miksi valita Medistaff?

👉Vaivaton rekryprosessi
👉Erittäin kilpailukykyinen palkkaus
👉Joustavat työsuhteet
👉Majoitusetu
👉Osaavan tiimin tuki
👉Koulutus ja perehdytys työtehtäviin
❤️Lahjoitamme 1000 euroa jokaisesta syyskuuhun mennessä kauttamme työllistyneestä lääkäristä Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

Parhain terveisin,
Medistaffin tiimi,

http://www.medistaff.fi
info@medistaff.fi
040 322 9503

Jätä hakemus

10 + 1 =

Katso muut avoimet paikkamme

Starttilahja hammaslääkärille

Starttilahja hammaslääkärille

Tiesitkö, että tarjoamme hammaslääkäreillemme Medistaff -starttipaketin? Haluamme tarjota lääkäreillemme tärkeästä työpanoksestaan työsuhde-edut, jotka mahdollistavat mukavan ponnahduslaudan uuteen työsuhteeseen. Medistaff- aloituspaketilla lääkärimme pääsevät...

Starttilahja lääkärille

Starttilahja lääkärille

Tervetuloa Medistaffilaiseksi! ❤ Ohessa pieni maistiainen siitä, mitä tarjoamme uusille lääkäreille työsuhteen aloittamisen yhteydessä. Katso uusimmat työsuhde-etumme ja laita hakemusta tulemaan jo tänään. 😊 Medistaffin starttipaketti sisältää: Ensimmäiselle kolmelle...

Lääkärin työt ja yöt kuntoon

Lääkärin työt ja yöt kuntoon

Lääkärin työt ja yöt kuntoon! Medistaff tarjoaa uusille lääkäreille starttipaketin, jonka avulla järjestetään lääkärin toiveiden mukainen työsuhde ja hoidetaan nukkumisergonomia kuntoon. Medistaff starttipaketti sisältää: Työn tarpeen ja toiveiden kartoituksenSopivan...