Lähihoitaja Porvoo, kotihoito tai Omenamäen palvelutalo

Hei pätevä lähihoitaja! Nappaa itsellesi hyvä tilaisuus tehdä merkityksellistä työtä reilulla palkkauksella. Tässä on upea mahdollisuus päästä osaksi moniammatillista ja osaavaa tiimiä kotihoitoon tai Omenamäen palvelutaloon Porvoossa. Näistä työpaikoista on tullut positiivista palautetta ja työpäiviä ei ole kiireellä pilattu.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen työympäristön ja kattavan perehdytyksen tai halutessasi pääset aloittamaan työn avaimet käteen periaatteella.

 

Työnkuva ja palkkaus

Sijainti: Porvoo
Työnkuva: Kotihoito ja Omenamäen palvelutalo, 2-vuorotyö
Palkka: 3145e/kk +lisät, sisältäen lomarahat

Kotihoidossa mahdollisuus työsuhdeautoon käyttöetuna tai omaa autoa käyttäessä kilometrikorvaukset. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja haastattelussa voidaan keskustella mihin 11:sta mahdollisesta tiimistä voisit sijoittua. 

Omenämäessä on viihdytty paljon ja saamme sieltä hyvää palautetta työntekijöiltämme.

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi ja mahdolliset kysymyksesi osoitteeseen rekry@medistaff.fi tai täytä hakemus vaivattomasti alla, niin olemme sinuun yhteydessä.

Medistaff on kotimainen, vakiintunut ja tehokas toimija, joka tuottaa laadukkaita ja innovatiivisia lääkäri- ja hoitajapalveluita. Tarjoamme sinulle alan kilpailukykyisimmät työmahdollisuudet aina sinun toiveisiisi räätälöitynä. Työstä maksetaan reilu korvaus ja tukenasi on ammattitaitoinen Medistaff-tiimi.

Tervetuloa osaksi Medistaffin tyytyväistä tiimiä!

Jätä hakemus tästä!