fbpx

Katso tästä Hammas- ja yleislääkäreiden kevään top 3 paikat!

Katso tästä Hammas- ja yleislääkäreiden kevään top 3 paikat!

Yleislääkäreille:

Mäntyharju – monipuolinen ja aidosti merkityksellinen terveyskeskustyö:
Mäntyharjulla voit keskittyä tekemään lääkärinä lääkärin työtä. Täällä potilaskontaktit ovat keskiössä. Hyvä yhteishenki ja kokeneita hoitajia. Medistaffin lääkäreiden keskuudessa suosittu paikka.

Joensuu – tasapainoa työarkeen:
Joensuu tarjoaa erinomaiset vapaa-ajan mahdollisuudet, jotka tuovat piristävää tasapainoa työarkeen. Joustava ja kilpailukykyinen terveyskeskustyö. (Vinkki: nappaa hammaslääkärikaveri mukaan!)

Iso Omena – innovatiivinen ja moderni työympäristö:
Tervetuloa lääkäriksi terveysasemalle moderniin ja innovatiiviseen työympäristöön. Ison Omenan terveysasema Matinkylässä on uudenlainen kauppakeskukseen sijoittuva terveysasema.

Mielenkiintoinen työnkuva, johon voi sisältyä kiinnostuksesi mukaan monipuolisen vastaanoton ja päiväpäivystyksen lisäksi myös esimerkiksi äitiys- tai lastenneuvolatyötä sekä pientoimenpiteitä.

Hammaslääkäreille:

Kitee – viihtyisä ja rauhallinen maisemanvaihto
Pääkaupunkiseudun hulinasta karkuun haluavalle paikka, noin 11 000 asukkaan viihtyisään ja elinvoimaiseen kaupunkiin. Usein tilaa kahdelle, lähde kaverin kanssa!

Tohmajärvi – tehokas kehitys ammattitaitoon:
Tohmajärven hammashoitolassa pääset tekemään laaja-alaista terveyskeskushammaslääkärin työtä. Työ on itsenäistä ja monipuolista, joka kehittää tehokkaasti ammattitaitoa.

Rääkkylä – mielenrauhaa maakunnasta:
Etsimme hammaslääkäriä rauhalliseen ja tunnelmalliseen Rääkkylään, josta löytyy vapaa-ajalla etenkin historiasta kiinnostuneille nähtävää ja pähkäiltävää.

Kaikissa paikoissa maksetaan reilu Medistaff-palkka, täytä alla oleva lomake niin kerromme lissä.

Jätä hakemus

8 + 1 =

Katso muut avoimet paikkamme

Ajankohtaiset työsuhde-etusi

Ajankohtaiset työsuhde-etusi

Uutisia työsuhde-etujen puolelta! Meidän kautta työllistyneet lääkärit saavat nyt seuraavat työsuhde-edut työn aloittamisen yhteydessä: Majoitusetu:Mahdollistaa työn tekemisen missä päin Suomea tahansa. Nukkumisergonomian ammattilaisen konsultaatio:Paremmin nukutut...

Purentavirheet – milloin lähetän oikojalle

Purentavirheet – milloin lähetän oikojalle

Hammaslääkäri! Tallenna tästä itsellesi muistiin oikomishoidon seulonnassa katsottavat jatkohoidon indikaattorit ✨ Suun alueen kehityshäiriöt - hoito välttämätön- Halkiopotilaat- Muut vaikeat kraniofakiaaliset anomaliat- Muut vaikeat suun alueen vaurioiden jälkitilat,...

Samaistutko heihin?

Samaistutko heihin?

Tunnistatko itsesi näistä tarinoista? Elina lähestyi meitä vasta valmistuttuaan. Hänelle tärkeintä oli lääkärinä kehittyminen, toissijaisena palkkaus ja seniorituki. Häntä kiinnosti erikoistua yleislääketieteeseen. Käytyään keskustelun vastuulääkärimme kanssa, hän...