fbpx

Hammaslääkäriksi 2022

Vuoden vaihde voi tarkoittaa myös työympäristön vaihtoa monelle. Oli tämänhetkinen sopimuksesi sitten vuoden loppuun, toistaiseksi voimassaoleva, tai jatkettu kevääseen, meillä on sinulle mahdollisuus.

Koostimme tähän esimerkkejä ensivuoden paikoista hammaslääkärille:

PIEKSÄMÄKI

Toimipisteeseen on keskitetty lähikuntien hammashoito, se tarjoaa ammattitasoiset puitteet, mukavan esihenkilön sekä kollegat, jotka vetävät yhtä köyttä. 💖 Paikka on Medistaffin vastuuhammaslääkärin suosittelema ja sopii hyvin vastavalmistuneellekin.

TOHMAJÄRVI

Huilahda Pohjois-Karjalassa. Tohmajärven hammashoitolassa pääset tekemään laaja-alaista terveyskeskushammaslääkärin työtä sijaisena aivan terveyskeskuksen yhteydessä, joka takaa koko työyhteisön helpon tuen tavoittamisen. Työ on itsenäistä ja monipuolista, joka kehittää tehokkaasti ammattitaitoa. Mahdollisuus päivystää lisätienestiä kaipaavalle! Sisältää majoitusedun.

HELSINKI

Yksityisellä vastaanotolla toimenpidepainoitteista työtä (potilaat tulevat kunnalta ostopalveluna). Mahdollisuus myös töihin virka-ajan ulkopuolella, kerromme mielellämme lisää.

KITEE

Terveyskeskushammaslääkäriksi Kiteelle reilun palkkauksen, majoitusedun ja viihtyisän yhteisön voimalla! N. 11 000 asukkaan tunnelmalliseen ja elävään kaupunkiin haetaan hammaslääkäreitä joustavasti ensi vuodelle sinun toiveitasi kuunnellen.

NÄRPIÖ

Työmahdollisuus kahdelle hammaslääkärikaverukselle. Työ on virka-aikaan (38,25 h / viikko), sisältäen kilpailukykyisen palkkauksen ja majoitusedun. Vastaanotto terveyskeskuksen lisäksi lähikoululla!

Kangasniemi

Medistaffin vastuuhammaslääkärin suosittelema paikka, joka sopii myös hyvin vastavalmistuneelle. Sisältää majoitusedun. Kysy lisää tästä paikasta.

Palkka näissä paikoissa on 8300-9300 euroa kokemuksestasi ja ajankohdasta riippuen.

Anna meidän tutustua sinuun – täytä lomake alta niin olemme yhteydessä.

Jätä hakemus

1 + 12 =

Katso muut avoimet paikkamme

Ajankohtaiset työsuhde-etusi

Ajankohtaiset työsuhde-etusi

Uutisia työsuhde-etujen puolelta! Meidän kautta työllistyneet lääkärit saavat nyt seuraavat työsuhde-edut työn aloittamisen yhteydessä: Majoitusetu:Mahdollistaa työn tekemisen missä päin Suomea tahansa. Nukkumisergonomian ammattilaisen konsultaatio:Paremmin nukutut...

Purentavirheet – milloin lähetän oikojalle

Purentavirheet – milloin lähetän oikojalle

Hammaslääkäri! Tallenna tästä itsellesi muistiin oikomishoidon seulonnassa katsottavat jatkohoidon indikaattorit ✨ Suun alueen kehityshäiriöt - hoito välttämätön- Halkiopotilaat- Muut vaikeat kraniofakiaaliset anomaliat- Muut vaikeat suun alueen vaurioiden jälkitilat,...

Samaistutko heihin?

Samaistutko heihin?

Tunnistatko itsesi näistä tarinoista? Elina lähestyi meitä vasta valmistuttuaan. Hänelle tärkeintä oli lääkärinä kehittyminen, toissijaisena palkkaus ja seniorituki. Häntä kiinnosti erikoistua yleislääketieteeseen. Käytyään keskustelun vastuulääkärimme kanssa, hän...