fbpx

Hammaslääkäri Mikkeliin

Hei hammaslääkäri! Meillä on sinulle loistava työmahdollisuus Mikkelissä.
(Sisältää majoitusedun.)

Etsimme asiakkaallemme hammaslääkäriä yksityiselle vastaanotolle 1-7 kk:n työsuhteeseen. Työ sopii erinomaisesti myös juuri valmistuneelle hammaslääkärille. Työsuhteen voi aloittaa heti ja työtä voi tehdä jopa seitsemän kuukautta.

Tämä paikka on loistava mahdollisuus kartoittaa kokemusta. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja tueksesi Medistaffin osaavan tiimin, joka auttaa sinua työn aloittamisessa ja työurasi varrella. Ennen työn aloittamista pidämme sinulle kattavan perehdytyksen, jotta pääset aloittamaan työt hyvällä fiiliksellä. Tarvittaessa Järjestämme myös sinulle majoituksen ja autamme kuluissa, mikäli asut toisella paikkakunnalla.

Mikkeli tarjoaa kulttuuria, tapahtumia, torielämää ja luonnon rauhaa mm. Saimaan maisemissa. Työn ulkopuolella pääset viettämään parhaat kesäkuukaudet Mikkelissä näiden parissa.

Kurkkaa tarkemmat tiedot alta.

Hammaslääkärille työmahdollisuus:
Sijainti: Mikkeli
Koulutustaso: HLL, voit olla juuri valmistunut tai jo kokeneempi.
Palkkaus: 7600€ – 9000€/kk (Työkokemuksesta ja työsuhteen kestosta riippuen)
Ajankohta: Nyt – joulukuu 2021 (Sovittavissa myös lyhyempi jakso)
Lisätietoja: Seniorituki erinomainen + saatavilla myös majoitusetu

💭Kysy lisää soittamalla numeroon: 040 322 9503 tai laittamalla sähköpostia (info@medistaff.fi).

Aloittaessasi työt nyt, pääset osallistumaan MLL:n kampanjaan, jossa lahjoitamme jokaisesta meidän kautta työllistyneestä lääkäristä 1000 euroa Mannerheimin Lastensuojeluliitolle.

Jos uusi työ on vasta tulevaisuudessa ajankohtainen, kannattaa liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi. Kauttamme avautuu viikottain uusia työmahdollisuuksia, joista uutiskirjeen tilaajat saavat ensimmäisenä tiedon!

Tilaa uutiskirje täältä.

Hae työpaikkaa nyt täyttämällä lomake alta.

Jätä hakemus

5 + 2 =

Katso muut avoimet paikkamme

Töitä yleis- ja hammaslääkäreille

Töitä yleis- ja hammaslääkäreille

Lääkäri! Päätä sinä, me huolehdimme. Rekrytoimme yleis- ja hammaslääkäreitä joustaviin työsuhteisiin kilpailukykyisin ehdoin ympäri Suomea. Sinä saat päättää missä ja milloin teet töitä, me huolehdimme ja järjestämme tarpeesi mukaisen työsuhteen. Nappaa äkkilähtö,...

Yleislääkäri Järvi-Suomeen

Yleislääkäri Järvi-Suomeen

Etsimme yleislääkäriä Järvi-Suomeen pienehköön ja mukavaan terveyskeskukseen. Työsuhteen voit aloittaa heti ja työtä voi tehdä joustavasti aina tarpeesi mukaisesti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja tueksesi Medistaffin osaavan tiimin, joka auttaa...

Yleislääkäri Porvooseen

Yleislääkäri Porvooseen

Etsimme yleislääkäriä TK-työhön Porvooseen. Sinä päätät, me huolehdimme, eli työsuhteen voit aloittaa heti ja työtä voi tehdä joustavasti aina tarpeesi mukaisesti. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja tueksesi Medistaffin osaavan tiimin, joka auttaa sinua...